Wydrukuj tę stronę

Dania mięsne

PLACEK PO WĘGIERSKU 30.00
FILET DROBIOWY Z GRILLA  21.00
FILET DROBIOWY PANIEROWANY
21.00
 KOTLET PO WENECKU
pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami i serem pleśniowym, 
25.00 
KURCZAK W LAZUROWYM SOSIE
pierś z kurczaka, 
25.00
KOTLET PO FLORENTYŃSKU
pierś z kurczaka z pieczarkami, brokułami, szynką zapiekana serem , 
25.00
KOTLET de VOLAILLE
25.00
KOTLET SCHABOWY
kotlet wieprzowy panierowany, 
21.00
KOTLET PO KAPITAŃSKU
kotlet schabowy zapiekany z pieczarkami i serem, 
25.00
KOTLET PO CYGAŃSKU
kotlet wieprzowy zapiekany z boczkiem i serem, 
25.00
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE BOROWIKOWYM 31.00 
ROLADA WOŁOWA
31.00
MIX GRILL
kotlet wieprzowy, drobiowy, boczek, kiełbaski z grilla, pieczarki, ziemniaczki, zestaw surówek, sosy
70.00
RYBY I OWOCE MORZA  
ŁOSOŚ Z GRILLA (ok.200g)
35.00 
KREWETKI (smażone na maśle czosnkowym- 7szt) 38.00
DODATKI  
FRYTKI,ZIEMNIAKI,RYŻ,KLUSKI ŚLĄSKIE 7.00
MIZERIA,BURACZKI,CZERWONA KAPUSTA,KAPUSTA ZASMAŻANA, MARCHEWKA,SAŁATKA WIOSENNA 7.00
MIX SAŁAT (3 RODZAJE) 12.00
SOS PIECZENIOWY 4.00
SOS BOROWIKOWY 10.00